De Zwart is een technisch teken- en calculatiebureau en van oudsher een echt familiebedrijf. Medio 1980 is ons bedrijf opgericht te Rijen aan de Stationstraat 79 in het zuiden van Nederland. Door de toenemende groei werd ons pand daar echter snel te klein, waardoor we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. De keuze viel uiteindelijk op Breda. Een modern pand, goed bereikbaar en voorzien van alle faciliteiten, inclusief ruime parkeervoorzieningen.

Graag nodigen wij u hierbij uit voor een oriënterend bezoek, zodat u kunt zien waar we zitten en met wie u werkt. Vul het contactformulier in of bel ons, een afspraak is zo gemaakt. De koffie staat klaar!

De Zwart heeft een goede naam hoog te houden.

Kwaliteit verbeteren door slimme en innovatieve werkwijze.

Kwaliteit is, net als in ieder ander vak onontbeerlijk. Zelfs de kleinste foutjes in berekeningen kunnen grote gevolgen hebben op het totaal van een project. Door de jaren heen is onze werkwijze volledig geautomatiseerd. Onze workflow is gestroomlijnd en voorzien van diverse controle-momenten. Zowel tijdens het teken- als calculatieproces, blijven we zo veel mogelijk met u mee te denken. Wanneer we mogelijkheden zien waardoor we een beter resultaat kunnen bewerkstelligen, zullen we niet nalaten dit tijdig met u te communiceren.

Voor we aan een nieuw project beginnen wordt intern bekeken hoe we zaken snel en efficiënt kunnen aanpakken. Vervolgens wordt een sluitende begroting gepresenteerd en wordt met u afgesproken wanneer wij uw project mogen opleveren.

Tijdens onze werkzaamheden heeft u zoveel mogelijk te maken met één vaste contactpersoon, die u doorlopend op de hoogte houdt m.b.t. alle zaken die met uw project te maken hebben.

Goed advies vooraf maakt ons werk effectief...

Wij geven met name advies over, buiten riolering, hemelwaterafvoeren, binnen riolering , koud- en warmwaterleidingen, gasleidinginstallatie, brandbeveiliging, legionella preventie, natuurlijk alle sanitaire installatiewerken. Verder kunt u op ons rekenen voor al uw calculaties (ook vuilwaterberekening volgens NEN 3215 en de NTR 3216 en water en gasleidingberekeningen volgens de laatste normen) en het vervaardigen van al uw digitale tekenwerk. Vraag gerust een vrijblijvende begroting aan, 076 - 58 77 800.

Elk project is telkens weer een nieuwe uitdaging!

Bij Technisch tekenbureau De Zwart is elke nieuwe klant van harte welkom! Wij vertellen u graag meer over onze motivatie en de mooie projecten die we in het verleden reeds hebben mogen realiseren.

Technisch tekenbureau De Zwart is gericht op de praktijk. Wij houden van heldere afspraken, effectief werken en een goed doordacht, duurzaam resultaat. Dat is de uitdaging waar we voor gaan, samen met u!

TOP