Innovatie is een ‘on going’ proces bij Technisch teken- en calculatiebureau De Zwart!

Door ouderwets degelijk tekenwerk te combineren met de allerlaatste digitale 3d technologie, ontstaat een win-win situatie voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Wij verwerken functionele techniek op een logische en effectieve wijze in al onze digitale tekeningen, om helder inzicht te verschaffen aan alle betrokkenen. Tekeningen kunnen wij op uw verzoek digitaal naar u verzenden, 3d modelleren en daar waar nodig in hoge resolutie uitprinten, op elk door u gewenst formaat.

Actuele techniek is bijvoorbeeld ook verwerkt in onze responsive website die u op verschillende formaten en platforms kunt bekijken. Op die manier willen we u op een heldere en informatieve wijze kennis willen laten maken met ons bureau, onze inspiratie, ervaring én vakmanschap. We zijn u graag van dienst!

Nazorg en archivering zijn belangrijk.

Ook na de oplevering van een project zijn er vaak nog additionele wensen. Technisch teken- en calculatiebureaubureau De Zwart maakt van alle tekenwerk dagelijks een back-up. Deze bestanden worden standaard bewaard voor een periode van vijf jaar. Gedurende deze periode staan wij voor u klaar om eventuele updates van het concept vorm te geven. Daarna krijgt u de vraag van ons of e.e.a. verwijderd mag worden of opslag (tegen geringe meerkosten) gewenst is.

Bij De Zwart houden we niet van ‘losse eindjes’.

Technisch teken- en calculatiebureau De Zwart opereert volledig onafhankelijk. Als zodanig kunnen wij u reeds in een vroegtijdig stadium adviseren en doorrekenen wat een sanitair project gaat kosten. Daarbij houden wij terdege rekening met eventuele wensen t.a.v. veiligheid, duurzaamheid, (water)verbruik en capaciteit die een installatie moet leveren. Ongeacht of het om calculatie- of tekenwerk gaat, controle en correctie vormen een onlosmakelijk onderdeel van onze werkzaamheden en bedrijfscultuur. Uw installatie verdient het beste en dient aan de vereiste normen, wetten en regels te beantwoorden.

Ook wanneer het over het advies, revisietekenwerk of keuring van bestaande sanitaire installaties gaat, kunnen wij u prima van dienst zijn. Voor dit soort 'maatwerk' wordt u, indien mogelijk, altijd vooraf een passende begroting aangeboden.

Voldoende aandacht voor uw project.

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze klanten. Elk intakegesprek wordt met aandacht voor detail en mogelijke complicaties gevoerd. Daarom werkt u uitsluitend met de vertrouwde medewerkers van Technisch teken- en calculatiebureau De Zwart. Kortom, werkt u met de Zwart dan werkt u met een deskundig team, wat de kennis en ervaring in huis heeft om uw project succesvol te realiseren!

Bel 076 - 58 77 800 of mail ons via info@techburdezwart.nl.

TOP